Başkan Avcıoğlu'ndan 1922 Konyaspor'un geleceği ile ilgili açıklama

Başkan Avcıoğlu'ndan 1922 Konyaspor'un geleceği ile ilgili açıklama
1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Osman Avcıoğlu, takımın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu

TÜMOSAN Konyaspor'un pilot takımı 1922 Konyaspor'da sessizlik sürerken 1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Osman Avcıoğlu, "TÜMOSAN Konyaspor’umuzun kongresi sonrası takımımızın son durumu istişare edilecek" dedi.

24 Temmuz Pazartesi günü yapılacak fikstür çekimi ve takımın yol haritası hakkında değerlendirmelerde bulunan1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Osman Avcıoğlu, "1922 Konyaspor'umuz gelecek sezon 3. Grupt'a mücadele edecek. İnşallah o gurupta da başarı olacaktır" dedi.

KÜME DÜŞER DENİLEN TAKIMI KÜMEDE BIRAKTIK

Başkan Avcıoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçen sezon 22.haftada oynan Yomra maçı ile devraldığımız 1922 Konyaspor başkanlık görevi ile bizim için zorlu bir süreç başlamış oldu. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren takımın kötü gidişine dur dedik ve hummalı bir çalışma ile hem maddi hem de manevi olarak deyim yerindeyse gecemizi gündüzümüze katarak küme düşer denilen 1922 Konyaspor'umuzu üst sıralara taşıdık ve ligi 41 puanla 11. sırada bitirmesini sağladık.

MADDİ SIKINTILARI BİZ DE YAŞADIK

Takımımız ligin en genç ve tecrübesiz takımlarından olmasına rağmen, teknik direktör Hakan Ünal ve ekibinin de büyük katkıları ile bir çok şehir takımına boyun eğmeden mutlu sona ulaşmasını bildi. Elbette bu süreçte farklı sıkıntılarımız oldu, bütün kulüplerimizin yaşadığı gibi maddi sıkıntıları bizlerde yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz.

TAKIMIN DURUMU KONGRE SONRASI ELE ALINACAK

1922 Konyaspor'umuz gelecek sezon 3. gurupta mücadele edecek. İnşallah o gurupta da başarı olacaktır. 1 Ağustos’ta gerçekleşecek TÜMOSAN Konyaspor’umuzun kongresi sonrası takımımızın son durumu istişare edilecek ve hızlı bir şekilde yeni yapısıyla başarıdan başarıya koşmak için çalışmalara başlayacaktır.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.