Başkan Büyükkılıç'ın şehit ailelerini ziyareti

Başkan Büyükkılıç'ın şehit ailelerini ziyareti
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuşlar Mehmet Kökkaya ve Osman...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuşlar Mehmet Kökkaya ve Osman Çelik’in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Kökkaya’nın Kocatepe Mahallesi’ndeki, daha sonra Çelik'in Alsancak Mahallesi'ndeki evlerine ziyarete bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve beraberindekiler şehitlerin ailelerine taziyelerini iletti.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Büyükkılıç, "Sizlerin acısı, bizim acımızdır. Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Evladınız, bu vatan için, bu memleket için şahadet şerbetini içti. Geride bıraktığı en değerli varlığı olan sizler, şehidimizin devletimize, milletimize birer emanetisiniz. Sizlere her zaman sahip çıkacağız." dedi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.