Başkan Kale’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Başkan Kale’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde içme suyu sorunu dev bir yatırımla çözüme kavuşturuluyor. Konuyla ilgili müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Konya ziyaretinde verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Konya ziyaretinde başta Cihanbeyli olmak üzere Kulu ve Altınekin ilçelerine içme suyu müjdesi verdi. Mevlana Meydanındaki toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan “Cihanbeyli, Kulu ve Altınekin ilçelerimize bir müjde vermek istiyorum. Mavi Tünel’den bu üç ilçemize 25 milyon metreküp ilave su tahsisi yaptık. Yaklaşık 3,5 milyar liralık yatırımla bu üç ilçemizin içme suyu sorununu tamamen çözüyoruz. Önümüzdeki ay ihalesini yapıp hemen inşaatına başlıyoruz” bilgisini verdi.

cihanbeyli-4.jpg

CİHANBEYLİ’DE BÜYÜK SEVİNÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesi Cihanbeyli’de sevinçle karşılandı. Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti belediyeciliği ile dev eserler kazandırdıkları ilçede daha önce hayal bile edilemeyen bir projenin daha önümüzdeki süreçte hayata geçeceğini belirtti. Erdoğan’ın açıkladığı müjdeyle birlikte Cihanbeyli, Altınekin ve Kulu’da büyük bir sevincin yaşandığını ifade eden Kale “Göreve geldiğimiz günden beri bu konuyu sık sık gündeme getiriyorduk. Sorunun 2022 yılı yaz mevsiminde daha da artması üzerine hassas bir çalışma gerçekleştirdik. Kıymetli hemşehrimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca da sorunun çözümü noktasında büyük gayret gösterdi. Son noktayı da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan koyarak milyarlarca liralık dev yatırımın müjdesini bizlere verdi ve bölgemizi sevince boğdu. İnşallah başta Cihanbeyli’miz olmak üzere Altınekin ve Kulu’da Mavi Tünel’den gelen doğal kaynak suyu mümkün olan en kısa sürede musluklardan akmaya başlayacak" diye konuştu.

cihanbeyli-5.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAKAN KOCA’YA TEŞEKKÜR

Cihanbeyli’nin yatırımlar noktasında altın dönemini yaşadığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti belediyeciliği ile ilçenin şaha kalktığını ifade etti. Kale “Bizim dönemimizde doğal gaza kavuşan ilçemizin tüm altyapısını yeniledik. Birbirinden önemli dev yatırımları kazandırdık. Türkiye’nin en geniş coğrafyaya sahip ilçesi olan Cihanbeyli’nin tüm mahallelerini prestij yollarla donattık. İmar uygulamalarıyla ilçemizi geleceğe en iyi şekilde hazırlıyoruz. Konya Şeker’in yeni fabrikası bölgemize yapılacak. Bunun yanı sıra kronikleşen birçok sorunu çözüme kavuşturduk. Son olarak da içme suyu problemi artık tarihe kavuşuyor. Bu konuda Konya’mızın, bölgemizin gururu Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın büyük desteğini gördük. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Konya’ya her gelişinde Cihanbeyli’mize yeni müjdeler veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Allah kendisinden razı olsun. Rabbim Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.

cihanbeyli-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.