Başkan Kale’den gençlere 'sentetik çim saha' müjdesi

Başkan Kale’den gençlere 'sentetik çim saha' müjdesi
Cihanbeyli’ye bugüne kadar 36 adet sentetik çim saha kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye yeni bir kapalı sentetik çim saha daha yaptıracaklarını açıkladı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeyi geleceğe en iyi şekilde hazırlarken gençlerin ihtiyaçlarına yönelik projelere de büyük önem verdiklerini belirtti.

baskan-kaleden-genclere-muje-9.jpg

Başkan Kale, “Daha önce 1 tane bile yokken Cihanbeyli’ye 36 adet sentetik çim saha kazandırdık. Bunlardan 5’i FIFA standartlarında. Cihanbeylili gençlerimize yeni bir müjdem var. Yeşilöz’deki spor salonunun yanına kapalı sentetik çim saha yapmak için kolları sıvadık. Projemiz hazır. Gençlerimiz istedi, biz yapıyoruz. Her şey onlar için…” dedi.

Gençlerin muhteşem bir esere daha kavuşacağını ifade eden Belediye Başkanı Kale, Karşıyaka Mahallesi’nde içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ile futbol, tenis, basketbol ve voleybol sahalarının yer aldığı spor kompleksi inşaat çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

BAŞKAN KALE’DEN MAHALLE ZİYARETLERİ

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti İlçe Başkanı Büneyye Ekinci ve teşkilat mensuplarıyla mahalle ziyaretlerinde bulundu. Kandil ve Taşpınar mahallelerine kazandırılan Hane-i Mevanlarda vatandaşlarla bir araya gelen Kale, “İlçemize önceki dönemimizde 9, bu dönemimizde ise 11 adet olmak üzere toplamda 20 adet Hane-i Mevan kazandırdık. Taşpınar Kavaklı’ya park ile birlikte yeni kazandırdığımız sosyal tesis ve Kandil Mahallesi’ne kazandırdığımız Hane-i Mevan’da kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Çalışmalarımızı konuştuk ve taleplerini dinledik. Samimi sohbetleri ve ilgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

baskan-kaleden-genclere-muje-8.jpg

baskan-kaleden-genclere-muje-10.jpg

baskan-kaleden-genclere-muje-7.jpg

baskan-kaleden-genclere-muje-6.jpg

baskan-kaleden-genclere-muje-5.jpg

baskan-kaleden-genclere-muje-4.jpg

baskan-kaleden-genclere-muje-3.jpg

baskan-kaleden-genclere-muje-2.jpg

baskan-kaleden-genclere-muje-1.jpg

baskan-kaleden-genclere-muje-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.