Başkan Kavuş, AK Parti Meram’ın Yeni Yönetimiyle Bir Araya Geldi

Başkan Kavuş, AK Parti Meram’ın Yeni Yönetimiyle Bir Araya Geldi
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kongre sürecini tamamlayan AK Parti Meram İlçe Yönetimi ile bir araya gelerek belediye ve teşkilat çalışmalarını istişare etti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kongre sürecini tamamlayan AK Parti Meram İlçe Yönetimi ile bir araya gelerek belediye ve teşkilat çalışmalarını istişare etti. Yeni yönetimi bir kez daha tebrik ederek çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Kavuş, “Teşkilat üyelerinin gayreti ve desteğiyle bizler başarılı olacağız, biz başarılı oldukça sizlerin vatandaşlara ulaşmanız kolaylaşacak” diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kongre sürecini tamamlayan Ak Parti Meram İlçe Yönetimi ile biraraya geldi. Buluşmaya İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte kongre sonrası göreve gelen yeni Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 BAŞKAN DOLULAR ; “KONGRELER, SİYASETİN VE TEŞKİLATLARIN DÜĞÜN GECESİDİR”

İstişareler öncesinde bir açıklama yapan Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, kongrelerin teşkilatların yeniden canlanmasına, hareketlenmesine ve kendilerine güç vermesi açısından en güzel organizasyonlar olduğuna vurgu yaptı. Pandemi süreci sebebiyle kongrelerin ertelenmek mecburiyetinde kalındığını hatırlatan Dolular, “Bu ertelemenin sebebi coşku ve heyecanı en üst seviyede yaşatmak istememizdi. Pandemi süreci devam ediyor belki ama biz kongrede gönüllerimizde coşku ve heyecanı yaşamaya ve yaşatmayı başardık.  Kongreler siyasetin ve teşkilatların düğün geceleridir. Biz bu düğünü en güzel duygularla tamamlayarak çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.

a2.jpg

BAŞKAN DOLULAR; “BAŞKAN KAVUŞ İLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BİR ÇALIŞMA ORTAYA KOYDUK”

Başkan Kavuş’a yönetimi oluşturan yeni isimleri de tanıtan Başkan Dolular, sözlerini şöyle sürdürdü; “Geçen dönem yönetimi oluşturan 25 kişiydik. Yeni yönetim 30 kişiden oluşuyor. 13 arkadışımız ayrıldı yerine 18 yeni isim getirildi. Önümüzdeki hafta yeni görevlendirmeleri tamamlayacağız.  Güçlü bir ekip oluşturduk. Hepsinde müthiş güzel bir heyecan var. Biz Başkan Kavuş ve belediyemizle birlik ve beraberlik içinde bir buçuk yıl geçirdik. Yeni yönetimimizle de aynı güzellikte bu birlikteliği sürdüreceğiz. Yeni dönemde çok daha güzel işlere imza atacağız. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Bizlere bugüne kadar verdiği desteklerden ve bugün ki davet için de Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a teşekkür ediyorum.”

 BAŞKAN KAVUŞ; “TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE PARTİMİZİN GURURU OLMAK İÇİN SEBEBİNİ İŞLEDİK, ALLAH’TA BİZE BU BAŞARILARI NASİP ETTİ”            

Kongre sonrasında göreve gelen yeni yönetimi bir kez daha tebrik eden ve başarılar dileyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise siyasete ve teşkilatçılığa 18 yılını verdiğinin altını çizerek siyasi ve teşkilat kimliğinin tüm kimliklerinin önünde geldiğini belirtti. Ak Parti Meram Teşkilatı çatısının altında her zaman bir aile ortamı olduğuna vurgu yapan Başkan Kavuş, “Beraber bir buçuk yıldan fazla süre çalışmak nasip oldu. Allah çok şükür ki, Meram İlçesi olarak bir seçimde en fazla oy oranını bu teşkilata ve bize nasip etti. Bizler; teşkilat üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, meclis üyelerimizle birlikte sebebini işledik. Partimizin gururu olmak istedik ve bunu başardık. Yakın zamanda seçim görünmüyor ama seçim çalışması sürekli yapılır. Bu sizin en önemli göreviniz. Her an seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 BAŞKAN KAVUŞ; “SİZLERİN GAYRETİ VE DESTEĞİYLE BİZ BELEDİYECİLİKTE BAŞARILI OLACAĞIZ, BİZ BAŞARILI OLDUKÇA SİZİN BAŞARILARINIZ ARTACAK” 

Seçim çalışmalarından ve belediye başkanlığı görevinden bu yana teşkilatla birlikte gerçekleştirdikleri tüm çalışmaların bereketli geçtiğine vurgu yana Başkan Kavuş, “Belediye herkesin belediyesidir. İyi ve güzel şeyler başardığımızda hepbirlikte seviniyor, hepbirlikte övünüyoruz. Başarı hepimizin başarısı oluyor. Bu sebeple kırılan gönüller varsa onu hepbirlikte tamir edeceğiz. Yapılan yatırımları hepbirlikte anlatacağız. Vatandaşlar ‘seçimden seçime görüyoruz’ diye şikayet etmesinler diye koşturup durduk. Buna sizlerle birlikte devam edeceğiz. Bazen koşar adımlarla bazen hızlı bazen yavaş ama asla sahayı boş bırakmadan sürekli koşturacağız. Çünkü tüm dünyayı etkileyen pandeminin bir kişiyle başlaması gibi küskünler ordusu da bir kişiyle başlar. Bir kişi ne olucak deyip geçemeyiz. O bir kişiyi dahi bulup ikna etme, gönlünü tamir etme mecburiyetimiz var. Mustafa Dolular başkanımla birlikte bugüne kadar bunun için koşturduk. Sizin gibi teşkilatımız olduğu sürece biz belediyecilikte de başarılı olacağız. Belediyemiz başarılı oldukça sizde teşkilatçılık ve siyaset yapmakta başarılı olacaksınız.”   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.