Başkan kim olacak?

Başkan kim olacak?
Musa Arat ve ekibinin genel merkezin istemiyle istifa etmesinin ardından AK Parti Konya kulisleri nabız yoklamalarına başladı. Başkanlık için 8 isim öne çıkıyor, temayül yapılacak ama son sözü Erdoğan söyleyecek

GÖZLER ERDOĞAN’DA

AK Parti Konya yeni başkan ve yönetimini arıyor… Genel merkez kararıyla İl Başkanı Musa Arat ve ekibinin istifa ettirilmesinin ardından gözler yeni başkanın kim olacağına çevrildi. Ak Parti kulislerinde 7-8 isim öne çıkmış durumda. Ancak nihai kararı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.

TEMAYÜL YAPILACAK

AK Parti Konya’da ilk olarak temayül yoklaması yapılacak ve hafta sonunda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Harun Karaca; şehrimize gelerek ilçe teşkilatlarıyla görüşmelerde bulunacak. Yapılacak değerlendirmeler ışığında yeni başkan 28 Ekim’de Konya’ya gelecek olan Erdoğan tarafından açıklanacak.

İŞTE KONUŞULAN İSİMLER

Konya il başkanlığı için parti içerisinde ve genel merkezde yoğun bir kulis çalışması başlatılırken, partinin ilk il başkanı Hasan Angı, eski milletvekili Mustafa Kabakcı, Selçuklu eski ilçe başkanlarından Mustafa Ak ve halen KOSKİ Genel Müdürü olarak görevini sürdüren Ercan Uslu’nun isimleri ön plana çıkıyor. Yine Şaban Topal, Mustafa Yazlık, Bestami İnan ve Ali Sürücü’nün isimleri de dillendirilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum