Başkan Konurer'in 15 Temmuz Mesajı

Başkan Konurer'in 15 Temmuz Mesajı
15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahcı terör örgütü mensupları tarafından Milletin iradesine ve demokrasiye yapılan hain darbe girişimi karşısında ...

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahcı terör örgütü mensupları tarafından Milletin iradesine ve demokrasiye yapılan hain darbe girişimi karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyan milyonlarca insanın meydanlara inerek darbeye dur dediğini söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Şüphesiz ki Milletimizin bu üstün cesareti bir ve beraber olduğumuz müddetçe Türkiye Cumhuriyeti Devletiyle kimsenin başa çıkamayacağının açık bir göstergesidir dedi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, asil Türk Milleti’nin istiklali ve istikbali söz konusu olduğunda şartlar ne olursa olsun söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışıyla neleri başarabileceğini 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini ifade ederek kanlı darbe girişiminin yaşandığı gece bir saniye bile tereddüt etmeden ölümü göze alarak meydanlara inen milyonlarca vatandaşımız içerisinden şehitlik ve gazilik şerefine erişen kahramanlarımız isimlerini tarihe altın harflerle yazdırmışlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle millet olarak bu güzel vatan uğrunda gözümüzü bile kırpmadan canımızı vereceğimizi ülkemizin geleceğine kast eden hainlerin çok iyi bilmesi temennisiyle ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi Seydişehir’de de 28 gün boyunca demokrasi nöbeti tutan hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyor, 15 Temmuz darbesinde şahadet şerbetini içerek şehit olan güvenlik kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına ve sivil vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet ve minnet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Değerli hemşerilerimi 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Milli İrade meydanında gerçekleştirilecek olan nöbetimize davet ediyorum dedi.

-Süleyman Sayan-

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.