Başkan Konurer'in Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Konurer'in Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Konurer yayınladığı kutlama mesajında; ''İnsanların dünyada olup bitenler hakkında bilgi almasını sağlayan gazetecilerimiz doğru ve tarafsız haber yapma anlayışıyla ortaya koydukları başarılı çalışmalarla önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.

Zor şartlar altında çalışarak karşılaştıkları her güçlüğün üstesinden gelmenin gayreti içerisinde olan basın mensuplarımız, kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmek için günün her saatinde haber peşinde koşarak insanların haber alma özgürlüğünü en iyi şekilde temsil etmektedirler.

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de hiç şüphe yok ki bağımsız bir basındır. İlkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir basının toplumların kalkınması ve gelişmesinde önemli yeri vardır. Gazetecilik mesleği insanlara haber ulaştırma noktasında önemli bir meslektir. Bu önemli görevi yerine getirmek için her türlü zorlu şarta rağmen büyük bir özveriyle mücadele eden gazetecilerimizin ortaya koyduğu azim ve kararlılık örneği her türlü takdirin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu günler dilerim.''Dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.