Başkan kursiyerlere geleceği aydınlatan bir ışık tutuyor

Başkan kursiyerlere geleceği aydınlatan bir ışık tutuyor
 Muhabir
Seydişehir Belediye Başkan Mehmet Tutal, Halk eğitim merkezi kursiyerlerine ziyaret gerçekleştirdi.

Seydişehir Belediye Başkan Mehmet Tutal, Halk eğitim merkezi kursiyerlerini ziyaret etti. Ziyarette, kursiyerlerin mesleklerini daha iyi öğrenmelerine yardımcı olacak malzemeleri de hediye etti.

Başkan Tutal, kısa süre önce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyareti sırasında kursiyerlerin kendisinden talebi olan Overlok makinesi ve Sanayi tipi Kazanlı ütüyü, kursiyerlerin mesleklerini daha iyi öğrenebilmeleri için hediye etti.

1-4.jpg

Öğrenmenin yaşı yoktur, hayatımızın her anında yeni şeyler öğreniriz diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Her yaşta eğitim önemlidir. Halk Eğitim merkezimiz bünyesinde açılan kurslarımızda hanım kardeşlerimiz el işi kurslarına katılarak kendilerini geliştiriyorlar, mesleki anlamda da kendilerine önemli katkılar sağlıyorlar. Bazı hanım kardeşlerimiz ise burada almış oldukları eğitim ve beceri ile aile bütçesine katkı sağlayabiliyorlar. Toplumsal ve mesleki eğitimin en güzel örneklerinden biri olan Halk Eğitim Merkezlerimizin imkanlar ölçüsünde eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Onların daha iyi şartlarda eğitim alması, toplumsal ve mesleki eğitimin de daha iyi olması anlamına gelir” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Topuz ve kursiyerler Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.