Başkan Özaltun Öğrencilerle Tiyatro İzledi

Başkan Özaltun Öğrencilerle Tiyatro İzledi
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nin sosyal etkinlikleri kapsamında okullarda gerçekleştirdiği "Sağlıklı Nesiller" isimli tiyatro gösterisini öğrencilerle izledi.Özaltun,...

Başkan Özaltun Öğrencilerle Tiyatro İzledi, Beyşehir Belediyesi’nin sosyal etkinlikleri kapsamında okullarda gerçekleştirdiği "Sağlıklı Nesiller" isimli tiyatro gösterisini öğrencilerle izledi.

Özaltun, tiyatro sonrası çocuklarla tek tek ilgilendi. Oyunu dikkatle izleyen öğrenciler, sahnedeki oyuncuların sorularına yanıt vererek eğlenceli dakikalar yaşadı.

Özaltun, yaptığı konuşmada, çocukların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Okulların fiziki şartlarını iyileştirirken bir yandan da sosyal faaliyetler yaptıklarını belirten Özaltun, şöyle devam etti:

"Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız için düzenlemiş olduğumuz temizlik, sağlık, beslenme, anne ve babaya saygı, arkadaşlıkları konu alan bu gösteriyle umuyorum ki sizlere faydalı olabilmişizdir. Çocuklarımızın neşeleri, sevinçleri bizi daha çok mutlu ediyor, yaptığımız işten daha çok zevk alıyoruz. Sizler için daha güzel sosyal projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.