Başkan Özgökçen: Konyasporlu oyunculara gayri resmi teklifler var

Başkan Özgökçen: Konyasporlu oyunculara gayri resmi teklifler var
Arabam.com Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, futbolcularına gayri resmi teklifler olduğunu, transfer sürecinde resmiyete dökülebileceğini söyledi

Arabam.com Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, futbolcularına gayri resmi teklifler olduğunu, transfer sürecinde resmiyete dökülebileceğini söyledi.

Fatih Özgökçen, Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk bölümünde 14 maçta 24 puan toplayan ekibine transfer yapıp yapmayacaklarının sorulması üzerine Başkan Özgökçen, "Kamp döneminden çok sonra transfer dönemi başlayacak. Eksiklerimiz ortaya çıkabilir. Ona göre bir değerlendirme içine girebiliriz." diye konuştu.

Fatih Özgökçen, iyi performans gösteren oyuncularına teklifler olabileceğine değinerek, "Şu anda resmi transfer dönemi başlamadığı için gelen teklif yok ama gayri resmi olarak bizim de kulağımıza gelen bazı talepler var. Transfer dönemi başlayınca göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.