Başkan Özgökçen, Ahmed Hassan transferi ve Thelin hakkında konuştu

Başkan Özgökçen, Ahmed Hassan transferi ve Thelin  hakkında konuştu
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yapılan "evlere şenlik" basın açıklamasıyla Türkiye gündemine gelen gerçekleşmeyen Isaac Thelin ve son gün transferi Ahmed Hassan'la transferiyle ilgili konuştu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, tepki çeken "evlere şenlik" basın açıklamasıyla Türkiye gündemine gelen gerçekleşmeyen Isaac Thelin tranferi ve son gün takıma dahil dilen Ahmed Hassan transferiyle ilgili konuştu. Kontv'de katıldığı programda konuşan Başkan Fatih Özgökçen şunları söyledi:

'HEPİMİZ KONYASPOR’UN EVLADIYIZ'

Yaptığımız basın açıklaması nedeniyle belki biraz bize sitemde bulundular ama onu daha detaylı basın mensuplarıyla beraber olduğumuzda niye nasıl yapıldığını detaylı konuşuruz. Ama şunu söyleyeyim hepimiz Konyaspor’un evladıyız kimse bize gücenmesin. Yapılan transfer hadisesi hakikaten üzerinde detaylı çalışılması gereken bir olgu. Yani bugün biriyle görüştünüz “Hadi onu bugün alıp gelelim’ diye olmuyor. Sizi istese, siz onu isteseniz bile olmuyor. Bazı etkenler devreye giriyor. Bir transfer limitiniz var ve harcayacağınız limit belli, dolasıyla bu her istediğimizde olmuyor.

'THELİN'LE ANLAŞMIŞTIK'

Isaac Thelin ile alakalı şöyle bir şey oldu: Thelin transferinde, İstanbul’a gelmeden bir gün önce ben kendisiyle facetime üzerinden görüşme yaptım. Herhangi bir şekilde problemin olmadığını Konyaspor’a gelmek istediğini söylemişti. Zaten diğer şartlar da anlaşılmış bilet de alınmıştı.

'AHMED HASSAN İLE İLGİLİ FARKLI BİR OPERASYON YAPIYORDUK'

Ama biz sadece Thelin transferiyle uğraşmıyorduk biz, özellikle belirtelim. Ahmed Hassan ile ilgili farklı bir operasyon yapıyorduk ve Ahmet Hassan ile alakalı zaten basına da çok bir şey düşmedi son güne kadar. Oysa ki transfer belki 15-20 gün önce başlamıştı. Ama Ahmed Hassan’ı Olympiakos’tan alıyorsunuz ve Ahmed Hassan orada biraz daha farklı statüde. Thelin’e göre biraz daha maliyetli.

'THELİN'İ ÖN PLANA ÇIKARDIK'

Dolasıyla biz Thelin ile alakalı bir olguyu ön plana çıkardık. Thelin’i de alabilirdik. Ama burada asıl konu “transfer bitti” haberiydi. Bizim kendi camiamızda yapıldığı zaman zannediyorum, “Bunlar kendi içerisinde bu transferi kabullendiler ve bu transferi yapmak zorundalar” diye düşündüklerini değerlendiriyorum.

Dolayısıyla masaya gittiğimiz zaman “farklı bir yönteme başvuralım” dendiği zaman kimse kusura bakmasın, transfer konusunda söylüyorum, Konyaspor’dan büyük değildir. Bizim orada konuştuğumuz dışında farklı bir ücret isteniyor ise “Masada başka bir şey konuşmaya gerek yok” dedik ve bizim esas operasyonumuzu sonlandırma aşamasına getirdik ve Ahmet Hassan projesini getirdik.

'BASINLA AYNI CAMİANIN EVLATLARIYIZ'

Şunu da belirteyim biz basına sitemde bulunduk, basın da bize sitemde bulundu. Eğer basın bir haber alıyorsa zaten görevi bunu yapar ama haber bizden sızdıysa hata bizimdir. Ama sadece dediğim gibi, “Transfer bitti haberi” biraz farklı boyutlara çekildi. Dediğim gibi onlar da bizim kardeşlerimizdir aynı camianın evlatlarıyız. Hedefimiz belli bunda bir sıkıntı yok. Hiçbir şekilde kötü niyetli kimse olduğunu düşünmüyorum. Bize düşen görevi biz yapacağız. Basın da kendine düşen görevi yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.