Başkan Özgökçen'den ara transfer açıklaması

Başkan Özgökçen'den ara transfer açıklaması
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut’tan mevki istediğini söyledi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, transfer için Teknik Direktör İlhan Palut’la görüştüklerini hocadan gelecek raporu beklediklerini söyledi.

Gazetecilerle bir araya gelen Özgökçen, transfer konusunda mali tablo ve harcama limitine dikkat çeken Özgökçen, İlhan Palut’tan "mevki" istediğini ifade etti.

“Limite göre hareket edeceğiz. İlla alacağız diye bir şey yok. Ama kadro derinliği açısından değerlendirilecek ve karar verilecek.” diyen Özgökçen, sakatlık, ceza gibi durumlara karşı, takımın yapısını bozmadan kadro derinliği oluşturma ve hedef büyütme açısından transfer yapabileceklerini söyledi.

Özgökçen, takımı gençleştirmeşüncesinde olduklarını bu doğrultuda yerli genç oyuncuların da gündemlerinde olduğunu söyledi.

Fatih Özgökçen, takımda gidecek oyuncu konusunda kendilerine herhangi bir rapor gelmediği ifade etti.

Başkan Özgökçen, scout ekibi tarafından önerilen yabancı 1 oyuncunun deneme amacıyla antrenmanlara çıktığını söyledi.

manset-1.jpg

Oyuncularla ilgili kendisine telefonla ulaşmak suretiyle teklifler geldiğini ifade eden Fatih Özgökçen, bunun için resmi teklif sunmalarını istediğini kaydetti. Prensip olarak devre arasında hiçbir oyuncuyu gönderme düşüncesinde olmadıklarını ifade eden Fatih Özgökçen, tekliflerin resmiyete dönüşmesi durumunda, teklife göre bunu değerlendireceklerini söyledi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yakın zamanda sözleşme yeniledikleri Ahmet Çalık ve Abdülkerim Bardakçı'nın mukavelesinde serbest kalma maddesinin olmadığını açıkladı.

Başkan Özgökçen, önceki dönem Hilmi Kulluk yönetiminin alacaklarının ödendiğini ifade etti.

manset-1.png

Oyunculara ödemelerde şu an için sıkıntı olmadığını ifade eden Bakan Özgökçen, ancak kurun kendilerini zorlayacağını, sıkıntı olmaması için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Oyuncularla ilgili, "Maddi sorunlar bir şekilde hallediliyor" diyen Fatih Özgökçen, oyuncuların farklı noktada ihtiyaçları ve sorunları olduğunu, bu anlamda onlara karakter ve ilgi anlamda dokunduklarını belirterek elde edilen başarının nedenlerinden birisinin de bu olduğunu düşündüğü kaydetti.

manset-2.png

Özgökçen, Konyaspor'un Avrupa kupalarına katılma durumunun ortaya çıkmasıyla birlikte, ulusal firmalardan isim sponsorluğu konusunda girişimler geldiğini ifade etti.

Fatih Özgökçen konuşmasının sonunda, asıl olanın "Konyaspor" olduğunu vurgulayarak, "Hiçbir oyuncu, hiçbir hoca, hiçbir yönetici, hiçbir başkan Konyaspor için vazgeçilmez değildir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.