Başkan Özgökçen'den bilet fiyatı indirimi açıklaması

Başkan Özgökçen'den bilet fiyatı indirimi açıklaması
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, gençlerle bir araya geldi. Bilet fiyatlarında indirime gideceklerini söyleyen Özgökçen merak edilen konulara cevap verdi

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi’nde Selçuklu Gençlik Merkezi Gençlik Buluşmaları’nın konuğu oldu. Özgökçen merak edilen soruları yanıtladı. İşte öne çıkan başlıklar:

BÜYÜK KONSER PLANI

Çok büyük bir konser planlanıyor. Ülkemizin önde gelen sanatçılarının geleceği bir konser. Olur mu olmaz mı, mali yönü inceleniyor. Arkadaşlarımız çalışıyor.

KAYSERİ MAÇINDAN İTİBAREN YÜZDE 50 İNDİRİM

Kayserispor maçında biletler yüzde 50 indirimli olacak. Üniversite öğrencilerine ekstra yapabiliriz. Bayan arkadaşlara indirim yapmıştık ama belki aşıdan kaynaklı ilgi az oldu. İnşallah Kayserispor maçından biraz daha destek görürüz.

fbh2wrixeacmnu8.jpg

YABANCI KURALI

Altyapıya destek verdiğini zaman yabancı kuralının sıkıntısı yok. Hem tesisleşme ve maddi noktada TFF yapacak. Ya da ilgili kamu kurum kuruluşları yapacak. O zaman yabancı problemi kalmaz. Ama bunu yapmaz da sadece sınırlama koyarsanız o zaman Türk futboluna kaliteli isimlerin gelmesini engellemiş olursunuz. Türk futboluna zarar vermiş olursunuz.

ABDÜLKERİM VE AHMET ÇALIK’LA SÖZLEŞME

Öncelikle bütün futbolcularımız bizim için değerli. Hepsinin değeri ayrı. Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Yılmaz Çalık’la anlaşacağımızı daha önce beyan ettik. Bir problem çıkacağını sanmıyoruz. Kendileriyle görüşmeye başladık. İnşallah kısa sürede sonuçlanacağına inanıyoruz.

TRANSFER POLİTİKASI

Bizim takımımız mütevazi takım. Yaptığımız transferler de kulübümüzün ekonomik bütçesi dikkate alınarak yapılan transferler. Yoksa transfer yapmak kolay. Milyon dolarları verirsiniz sonra kulübün geleceğini ipotek altına alırsınız. Yıldız transferinden daha ziyade yıldızlaşacak isimleri düşünüyoruz. Bugün birçok takım bizim oyuncularımızı takip ediyor.

SCOUT EKİPLERİ

Konyaspor’umuzun scout ekibi var çalışıyor. Sosyal medyada “Konyaspor scout” diye biri varmış. Adam durup dururken futbolcu izlemez herhalde. Biz arkadaşı çağırdık. Konyaspor’la faydası varsa herkesle görüş alışverişi yapmaya hazırız. Sınırımız “iyi niyetli olmak” kaydıyla.

ŞİRKETLEŞME

Konyaspor şirketleşme çalışmalarına çok önce başlamış ancak bunun belli şartları var. Bu şartlar oluştuğu takdirde şirketleşme olabilir.

HAKEM HATALARI

İnsan olduğu yerde hatalar olur. Ama burada önemli olan iyi niyetli olmak. Sehven yapılmış hatalar vardır. Bunlar telafi edilir. Bunların da tekrar etmemesi aslolandır. İnsanın olduğu yerde hatayı sıfırlama gibi bir lüksünüz olamaz. Sıfırlanmaz, hata mutlaka olacaktır.

fbh2xphxiaevc5f-001.jpg

KOMİSYON KURULUYOR

Kulüpler Birliği bir çalışma yaptı. TFF ile görüşüldü. TFF hakem eleştirileriyle ilgili komisyon kurulmasına karar verildi. Yeni düzenlemede puanlama sistemi olacak. Kim daha başarılı maç yönettiyse onlara daha fazla maç verilecek. VAR sistemi biraz daha hataları azalttı. Hepsi bir bütün olarak değerlendirildiğinde hatalar azalır.

YABANCI HAKEM

Yabancı hakemi desteklemiyorum. Türk insanı her şeyin en güzelini yapar yeter ki o imkanları verelim. Yurt dışında da bu hatalar var. Biz kendi maçlarımızı kendi hakemlerimizle oynarız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.