Başkan Pekyatırmacı çocuklarla şivlilik heyecanını yaşadı

Başkan Pekyatırmacı çocuklarla şivlilik heyecanını yaşadı
 Editör
Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı sabahın erken saatlerde belediye hizmet binasına gelen çocukları karşılayarak onlara şivlilik ikram etti.

Konya’da üç ayların başlangıcı olan ve kadim şivlilik geleneği çocuklar tarafından coşku ile kutlanıyor. Sabah erken saatlere büyük bir heyecan ile mahalle ve sokakları dolaşan çocuklar büyüklerin kandilini kutlarken kendilerine ikram edilen şivlilik ile sevindiriliyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da dağıttığı şivlilik ile çocukların bu coşkusuna ortak oldu. Başkan Pekyatırmacı, sabahın erken saatlerde belediye hizmet binasına gelen çocukları karşılayarak onlara şivlilik ikram etti.

dsc-2876.jpg

dsc-2869.jpg

KONYA SOKAKLARINDA AYRI BİR COŞKU VE BEREKET YAŞANIYOR

Şivliliğin Konya’da yaşatılan güzel bir gelenek olduğunu ve Konya sokaklarında ayrı bir coşku ve bereket yaşandığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Şivlilik heyecanını çocuklarımızla birlikte yaşadık. Biz Şivliliklerimizi ikram ettik, onlarda tebessümlerini.. Rabbim çocuklarımızın yüzündeki tebessümü eksik etmesin ” dedi.

dsc-2828.jpg

dsc-2866-1.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.