Başkan Pekyatırmacı: Selçuklu için daha güzel hizmet seferberliğimizi sürdüreceğiz

Başkan Pekyatırmacı: Selçuklu için daha güzel hizmet seferberliğimizi sürdüreceğiz
Selçuklu Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Cuma Buluşmları kapsamında Bedir Mahallesi Uhud Cami'nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Pekyatrımacı, "Selçuklu için daha güzel hizmet seferberliğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almaya devam ediyor. İstişarelerin ve görüş alışverişlerin temel alındığı Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Bedir Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı, Uhud Camii'nde kılınan namazın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Programda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı ve Milletvekili Özer namaz sonrası cami içerisinde yer alan Kuran Kursunu ziyaret ederek buradan eğitim alan minik öğrencilerle bir araya geldiler.

BAŞKAN PEKYATIRMACI: AYNI AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Selçuklu’da ilçenin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Gerçekleştirdiğimiz temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal tesis, spor alanları, sağlık ve eğitim tesisleri ile ilçeye değer kattık. Amacımız ilçede yaşayan kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin “İyi ki Selçuklu’ da yaşıyorum” demelerini sağlamak. Hizmet planlamasında merkez ve mahalle ayrımı yapmaksızın Selçuklu için daha iyiye daha güzele hizmet seferberliğimizi sürdürme gayreti içerisindeyiz. Bu noktada gelenek haline getirdiğimiz Cuma Buluşmaları başta olmak üzere her fırsatta hemşehrilerimizle iç içe olmaya gayret edeceğiz. Belediye hizmetlerimizi mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçları çerçevesinde ve halkımız ve muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştiriyoruz ve Selçuklu'da vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.