Başkan Pekyatırmacı: Selçuklu'daki her bireyin düşüncelerine görüşlerine ihtiyacımız var

Başkan Pekyatırmacı: Selçuklu'daki her bireyin düşüncelerine görüşlerine ihtiyacımız var
 Editör
Selçuklu'nun geleneksel Cuma Buluşması bu hafta Horozluhan Mahallesi’nde gerçekleşti. Anadolu Teknik Sanayi Cami’nde Cuma namazını kılan Başkan Pekyatırmacı namazdan sonra vatandaşlarla buluştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Horozluhan Mahallesi’nde oldu. Başkan Pekyatırmacı Anadolu Teknik Sanayi Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle görüşerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Programda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkan Yardımcısı Necip Demirel, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti.

cuma-bulusmasi-selcuklu-8.jpg

"DAHA VERİMLİ HİZMET EDEBİLMEK ADINA HER CUMA CAMİLERİMİZDE BULUŞUYORUZ"

Cuma buluşmalarını Selçuklu’ya daha iyi hizmet edebilmek adına önem verdiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak Selçuklu’da yaşayan her bireyin düşüncelerine görüşlerine ihtiyacımız var. Hizmet kalitemizi artırmak hemşehrilerimize daha verimli hizmet edebilmek adına her Cuma camilerimizde bir araya geliyoruz. Buralarda aldığımız görüşler bizim hizmetlerimize şekil veriyor. İnşallah önümüzdeki süreçlerde hemşehrilerimizle Cuma Buluşmalarında yine bir araya gelerek istişarelerimiz devam edecek. Ben bizimle görüşlerini paylaşarak hizmetlerimize yön veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

cuma-bulusmasi-selcuklu-6.jpg

cuma-bulusmasi-selcuklu-4.jpg

cuma-bulusmasi-selcuklu-10.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.