Başkan Pekyatırmacı’dan gençlere müjde!

Başkan Pekyatırmacı’dan gençlere müjde!
Geçtiğimiz yıl Selçuklu Belediyesi tarafından öğrenciler için sağlanan eğitim desteği bu yıl da kapsamı genişletilerek devam edecek. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı öğrencilere müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Öğrencilere her platformda desteğini devam ettiren Selçuklu Belediyesi geçtiğimiz yıl öğrencilere sağladığı eğitim yardımını bu yıl da sağlayacak. Öğrencileri memnun edecek müjdeyi Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı sosyal medya hesabından duyurdu.

BAŞKAN PEKYATIRMACI:“GENÇ OLMAK SELÇUKLU’DA GÜZEL”

Geçen yıl başlatılan eğitim desteğine bu yıl da devam ettikleri bilgisini veren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Siz değerli gençlerimizden; Selçuklu’da ikamet eden Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesinde eğitim gören lisans ve önlisans öğrencilerimize 4000 lira, üniversiteyi ilk defa kazanan ve Selçuklu’da ikamet eden lisans ve önlisans öğrencilerimize 2500 lira, Selçuklu’da ikamet eden lise öğrencilerimize ise üniversiteye giriş sınavına hazırlıkta katkı için 1500 lira olarak eğitim desteği vereceğiz. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun Detayları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım. Her zaman yanınızdayız, yanınızda olmaya devam edeceğiz. Ne diyoruz? Genç olmak Selçuklu'da güzel. Sizleri seviyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.