Başkan Toru Belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Başkan Toru Belediye çalışanlarıyla bayramlaştı
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Kurban Bayramı sonrası belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Kurban Bayramı sonrası belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. 
Programa, başkan yardımcıları, muhtarlar, daire müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.
Bayram öncesi aldıkları tedbirler ve tatil süresince görev yapan mesai arkadaşlarının özverili çalışmaları neticesinde Meram’da bayram tatilinin sorunsuz geçtiğini hatırlatan Başkan Toru, “Sevginin, saygının, beraberliğin, hoşgörünün adıdır bayram. Kurban Bayramı, İbrahimce bir adanış ve İsmailce bir teslimiyettir. Kurbanlarımızı, eşimizle, dostumuzla ve ihtiyaç sahipleriyle paylaştık. Bayramda; kardeşliğimiz, birlikteliğimiz ve huzurumuz yeniden tazelendi. Bayram tatilinde mesai yapan arkadaşlarımızın özverili çalışmaları neticesinde ilçemizde bayram sorunsuz yaşandı. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyor, Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

"BU BAYRAM DA BURUK GEÇTİ”
İslam alemi için bu bayramın da buruk geçtiğini kaydeden Başkan Toru, “Barışa ve huzura hasret İslam coğrafyasında yine kan ve gözyaşı hakim oldu. En çok üzüldüğümüz konu da ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’nın mahremiyetinin İsrail askerlerince ayaklar altına alınması oldu. Arife günü Filistinli bir genç kızımız İsrail askerlerince şehit edildi. Hac farizasını yerine getirirken yaşanan izdihamda yüzlerce Müslüman kardeşimiz hayatını kaybetti. Terör olaylarında şehit haberleri gelmeye devam etti. Orta Doğu için 20. yüzyılda çizilen haritanın ömrü doldu. Bölgede yaşanan hadiseler, 21. yüzyıl Orta Doğusunun yeniden dizayn edilmesi ve enerji savaşlarıdır” ifadelerini kullandı.

“DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”
Konuşmasında 1 Kasım’da yapılacak seçimlerin önemine de vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “1 Kasım’da yapılacak seçimi sadece siyasi bir seçim olarak görmemeli ve bir Kurtuluş Savaşı olarak değerlendirmeliyiz. Bu seçimler millet olarak bizim var olma mücadelemizdir. Birlik ve beraberlik içerisinde devletimize ve vatanımıza sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

“BÖLGE CAZİBE MERKEZİ OLACAK”
Belediye hizmet binasının bulunduğu bölgenin bir cazibe merkezi haline geleceğine dikkat çeken Başkan Toru, “Yeni belediye hizmet binamızın hemen yanında temeli atılan ve inşaatı devam eden spor merkezi ve sosyal tesis de 2016’da tamamlanmasıyla birlikte bu bölgemiz; belediye hizmet binamız, çevresindeki sosyal donatılar, yeni başlayacak olan kaymakamlık binası, metroyla ilgili proje ve kavşakların tamamlanmasıyla birlikte bir cazibe merkezi haline gelecektir” ifadelerini kullandı.
Başkan Toru, konuşmadan sonra tüm belediye personeliyle bayramlaştı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.