Başkan Toru sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatını inceledi

Başkan Toru sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatını inceledi
KONYA (AA) - Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında...

KONYA (AA) - Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi alan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yapılacak yatırımlarla bölgenin alt merkez haline geleceğini söyledi.

Geçtiğimiz yılın kasım ayında temelini attıkları yeni hizmet binasının yanında bulunan ve bölgenin ihtiyacına karşılık verecek olan tesisinde çalışmalarının devam ettiğini belirten Toru, "Normal şartlarda 2017 yılı ocak ayında tamamlanması planlanan kompleksimizde kış şartlarının daha hafif geçmesi nedeniyle çalışmalar hızlı ilerledi. Bu nedenle planlanandan daha kısa sürede tamamlanabileceğini düşünüyoruz. Meram Kaymakamlığı binasının da en kısa zamanda temeli atılmış olacak. Meram gelişiyor ve bu bölgemiz de alt merkez olma yolunda ilerliyor" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.