Başkan Tutal: Muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü kulağı

Başkan Tutal: Muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü kulağı
 S. Yazı İşleri Müdürü
19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, muhtarların milletin eli, gözü kulağı ve kültürün gelişimi noktasında birer mihenk taşı konumunda olduklarını söyledi.

19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, muhtarlık müessesinin yerel demokrasinin en eski örneği olduğuna vurgu yaptı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “mahallelerimizde sorunların ve ihtiyaçların tespit edilmesinde en önemli görev değerli muhtarlarımızındır” dedi.

SON DERECE ÖNEMLİ BİR GÖREVİ İCRA EDİYORLAR

Seydişehir’de durmaksızın çalıştıklarını ve bu çalışmaları muhtarlar başta olmak üzere tüm kesimlerle istişare içerisinde yürüttüklerini belirten Başkan Tutal,” Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü kulağı ve kültürümüzün gelişimi noktasında birer mihenk taşı konumundadırlar. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallelerde tüm kurumları temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Bizlerin çalışmalarında da özellikle kırsal mahallelerde halkla belediye arasındaki ilişkiyi kurma noktasında muhtarlarımız son derece önemli bir görevi icra ediyor.

55 mahallemizde sorunların ve ihtiyaçların tespit edilmesinde en önemli referans noktamız, uç beyleri olarak gördüğümüz değerli muhtarlarımızdır. Gerek merkez, gerek kırsal mahalle muhtarlarımızın elimizden geldiğince, gücümüz nispetince taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Yine birbirimize sahip çıkıp birlik ve beraberlik içerisinde dün olduğu gibi bugün ve yarın da muhtarlarımızla birlikte şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

TOPLUMUMUZDAKİ EN ÖNEMLİ GÖREVLERDEN BİRİNİ YÜRÜTÜYORLAR

Seydişehir’in noktasında mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi hususunda bizlere çözüm ortaklığı yapan ve toplumumuzdaki en önemli görevlerden birini yürüten gerek milleti, gerekse devleti temsil eden Seydişehirli muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca görevi başında hayatını kaybeden bütün muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.