Başkan Tutal 'dan vefa buluşması

Başkan Tutal 'dan vefa buluşması
 Editör
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, dönemi boyunca birlikte görev yaptığı Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ile birlikte vefa buluşmasında bir araya geldi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, görevi boyunca birlikte görev yaptığı Sivil Toplum Örgütleri ile vefa buluşmasında buluştu.

Adile Baysal Kültür ve Sanat evinde gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları katıldı.

STK Başkanları, Belediye Başkanlığı süresi boyunca, STK’ kendilerine göstermiş olduğu yakınlık, birliktelik duygusu ve Seydişehir’e yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tutal’a teşekkür etti.

1-3.jpg

BERABERLİK DUYGUSU İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK VE BİZ BUNU BAŞARDIK

STK Başkanları ile birlikte Seydişehir’e hizmet etme noktasında çok güzel çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal; “Seydişehir’in her amaçta kalkınması için birçok projeyi hayata geçirirken STK Başkanlarımızın her zaman fikrini aldık ve birlikte karar mecrası olduk. Birlik ve beraberlik duygusu kapsamında çalıştık ve biz bunu beraber başardık. Seydişehir ortak paydamız diyerek yolumuza devam ettik. İlçemize kazandırdığımız her hizmette, sizlerin emeğini, dayanışmasını, desteğini gördük. Sizlerle birlikte sağlanan bu dayanışmanın ve birlikteliğin devam etmesini temenni ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz her zaman baki kalacak. Sizlerden en büyük temennim budur. Çünkü makamlar her zaman gelip geçicidir, ancak dostluk ve kardeşlik bakidir. Ben hepinize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyor faaliyetlerinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Tutal, konuşmaların ardından STK Başkanlarına teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.