Başkan Tutal, engelli hemşehrileriyle birlikte

Başkan Tutal, engelli hemşehrileriyle birlikte
 Muhabir
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli hemşehrilerini ve engelli çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek, günlerini kutladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli hemşehrilerini ve engelli çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek, günlerini tebrik etti. Belediye bünyesinde işçi ve memur olarak çalışan faaliyet gösteren mesai arkadaşlarını ve hemşehrilerini ziyaret ederek, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.

1-2.jpg

Başkan Tutal, “engelli vatandaşlarımız, arkadaşlarımızın, çalışanların hayatımızın her anında ayrılmaz bir bütündür. Onlarla hayatımızın her anında birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Engelli hemşehrilerimizin sosyal hayatımızda daha fazla yer alması ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için canla başla çalışıyor mücadele gösteriyoruz. Çünkü engelli hemşehrilerimiz bizlerin gönlünde birer çiçek gibidir. Tüm engelli kardeşlerimizin ve büyüklerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

1-6.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.