Başkan Tutal öğrencilerle yerli malı haftası kutladı

Başkan Tutal öğrencilerle yerli malı haftası kutladı
 Editör
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, minik öğrencilerle bir araya gelerek Yerli Malı Haftası’na katıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, minik öğrencilerle bir araya gelerek Yerli Malı Haftası’nı kutladı.

Halise Güney Ortaokulu ve TOKİ İlkokulu'nda düzenlenen yerli malı haftası programına katılan Başkan Tutal, etkinlikte minik öğrencilerle bir araya gelerek onların mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Tutal, yerli malının önemine vurgu yaparak, “Yerli malı haftası her yaştan insanımız için büyük önem taşıyor. Bugün yerli ve milli denilince aklımıza son 10 yılda ülkece her alanda üretimini yaptığımız birçok değer geliyor. Bunlara her zaman sahip çıkıp yenilerini üretmeye, üretirken de yerli ürünler tüketmeye gayret etmeliyiz” dedi.

1-9.jpg

Belediye olarak yerli ve milli üretime katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Tutal, “Seydişehir yöresel markasıyla elma, çilek, domates, portakal gibi birçok ürünümüzün kurutulmasını sağlıyor ve bunu yurt içi-yurt dışı pazarlarına pazarlıyoruz. Sizlere de bugünün anlamına uygun bir şekilde bu meyvelerimizden ikram ediyoruz. Bu hassasiyetinizin sürekli devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.