Başkan Tutal, ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Tutal, ziyaretlerine devam ediyor
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Tutal’ın Hacıseyitali Mahallesinde ikamet eden Ahmet Eser  ve ailesini ziyaretine Belediye Meclis Üyesi Durmuş Onar eşlik etti. Ahmet Eser'i  evinde  ziyaret eden Başkan Tutal, günün anısına çeşitli hediyeler verirken, ziyaretlerin de yaşlı ve hasta vatandaşlarla sohbet ederek hayır dualarını  aldı. Ziyaret ettiği ailelerin  ihtiyaçlarını, isteklerini, hal ve hatırlarını soran Belediye Başkanı Tutal, “Sizlerin hayat tecrübeleri de bizler için çok önemli. Hayatımızın her alanında sizlerin duasına, destek ve tecrübelerine ihtiyaç duymaktayız. Sizler bizim her zaman başımızın tacısınız. Ne zaman bizlere ihtiyaç duyarsanız telefonumuz 24 saat açık, arayıp yardım isteyebilirsiniz, ben ve çalışma arkadaşlarımız her zaman size hizmet etmeye hazırız” dedi.

‘BİZLER SİZİN HİZMETİNİZDEYİZ’

Şeker Hastası olan ve genç yaşta oğlunu kaybeden daha sonra rahatsızlanarak gözleri görmeyen Ahmet Eser; " Bu hastalığım yüzünden ve üzüntüden bazı uzuvlarımı kaybetmeye başladım. Allah kimseyi sağlığından etmesin. İnsan yaşlanınca yanında yakınında birilerinin olmasını istiyor. Çocuklarımız var, fakat ekmek davası için gitmek zorunda kaldılar. Hiçbiri yanımızda değil. Sağ olsun bakımımla eşim ilgileniyor. Allah kendisinden razı olsun. Allah onlardan da sizden de razı olsun” dedi.

Sağlığın önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Gücümüz yettiği son nefesimize kadar mücadeleye devam. Hastalıkta, sağlıkta bizim için. Allah yardımcınız olsun. Bizler her zaman sizin hizmetinizdeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.