Başkan umutlu

Başkan umutlu
Konya Engelliler Gücü’nün Kulüp Başkanı İzzet Soydabircan, geride kalan Melikgazi Belediyespor maçı ve gelecek İstanbulspor Engelliler maçıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu

Ampute Futbol Süper Lig’de mücadele eden Konya Engelliler Gücü’nün Kulüp Başkanı İzzet Soydabircan, geride kalan Melikgazi Belediyespor maçı ve gelecek İstanbul Engelliler maçıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Soydabircan, “Melikgazi Belediyespor maçı beklediğimiz gibi gitmedi. Maça çıkmadan önce eksi 8 averajdaydık. Bunu düzeltmek istiyorduk. Her ne kadar ligin son 2 sırasında yer alsak da averajımız eksi 8. Şu ana kadar yaptığımız 8 maçta hep 1 farklı mağlubiyetler aldık. Ligin en iddialı takımlarından TSK’ya bile 1-0 galipken 2-1 mağlup olduk. Bu maçta da karşı takımın herhangi bir iddiası yoktu. Büyük ihtimalle maddi nedenlerden dolayı ligin ikinci yarısına çıkamayacak. Bunun için 6-0 bizim için çok iyi bir sonuç değil. Fakat şeytanın bacağını kırdığımız için 6-0’a razı olduk” dedi.

‘İSTANBUL’DA KAZANMAK İSTİYORUZ’

Ligin ilk devresindeki son maçta İstanbulspor Engelliler’i mağlup etmek istediklerini söyleyen İzzet Soydabircan, “Açıköğretim sınavlarından dolayı ligin son haftasında deplasmanda oynayacağımız İstanbul Engelliler maçı ertelendi. 7 Ocak’ta İstanbul’da son maçımıza çıkacağız. İnşallah o maçı da alacak güçteyiz. Aldığımız galibiyetle ligi 7. sırada bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

‘GOLCÜ ALACAĞIZ’

Devre arası transfer dönemiyle ilgili de konuşan Başkan Soydabircan, “Devre arası transfer dönemi için görüşme halinde olduğumuz birkaç oyuncu var. Şu an Konyaspor takımında nasıl bir santrfor yoksa bizim takımda da yok. Bunun yanında orta sahaya da bir sporcu alacağız. İlk yarı kaybettiğimiz puanları ikinci yarı alarak puan cetvelinde ilk 4 sırayı zorlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.