Başkan Ustaoğlu Çavuş Mahallesi’nde gönüllere dokundu
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Çavuş Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Ustaoğlu’na AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Arın ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Arın, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, vatandaşlarla bir araya gelerek gönüllere dokunduklarını ifade etti.
Vatandaşların talep ve önerilerini doğrudan dinlemek ve çözüm yollarını birlikte değerlendirmek amacıyla mahalle buluşmalarını sürdüren Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Çavuş Mahallesi sakinleriyle birebir görüşerek iletilen talep ve önerileri dinledi.
Başkan Ustaoğlu, mahalle buluşmalarının önemine dikkat çekerek, “İhtiyaçları dinliyor, çözümü birlikte üretiyor, Seydişehir’in geleceğini hemşehrilerimizle birlikte omuz omuza şekillendiriyoruz. Mahallelerimizin güçlü desteği, sahada emek veren çalışma arkadaşlarımızın ve müdürlüklerimizin katkılarıyla her buluşma daha verimli ve daha kapsayıcı hale geliyor.Bizim için hizmet, makamda değil; hemşehrilerimizin yanında, gönül gönüle olmaktır.Omuz omuza, birlikte daha güçlü bir Seydişehir için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Çavuş Mahallesi sakinleri de Başkan Ustaoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.