Başkan Yaman: Bugünlere ışık tutuyor

Başkan Yaman: Bugünlere ışık tutuyor
 Muhabir
CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. Yıl dönümde bir mesaj yayımlayarak, “Kurtuluş Savaşı’nın önderi, ebedi Başkomutanımız, Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 85’nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum” diye konuştu.

Bekir Yaman mesajının devamında şunları ifade etti: “Gençlik yıllarından itibaren demokrasi düşüyle hareket eden, özgürlük ve bağımsızlığı karakter edinen Büyük Önder Atatürk, Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırma mücadelesi verdiğimiz bugünlere de ışık tutmaktadır. O’nun devrimci fikirleri ile aydınlattığı bu yolun sonunda, inanıyorum ki ülkemiz, bağımsız yargı ve eksiksiz bir millet egemenliğine kavuşacaktır. Cumhuriyetin fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür evlatları, ülkemizin siyasi bağımsızlığını ekonomik bağımsızlık ile perçinleyecek, liyakat esasına dayalı, laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti tüm ilkeleriyle, Cumhuriyetimizin 100. Yılında da hayata geçirilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 85. yıldönümünde Aziz Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum; tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.