Başkanlar çocuklara Konyaspor sevgisi aşılıyor

Başkanlar çocuklara  Konyaspor sevgisi aşılıyor
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, dağıttıkları formalarla çocuklara Konyaspor sevgisi aşılıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, çocuklara Konyaspor sevgisi aşılıyor.

Konya’nın en önemli marklarından biri olan Konyaspor’a her zaman Uğur İbrahim Altay, Ahmet Pekyatırmacı, Hasan Kılca ve Mustafa Kavuş, yeşil-beyazlıların Medaş Konya Büyüşehir Stadyumu’ndaki bir çok maçında heyecana ortak olurken gittikleri gezi ve ziyaretlerde de çocuklara Konyaspor forması hediye ederek Konyaspor sevgisi aşılıyor.

Hediyelerle Konyaspor’u çocuklara sevdiren başkanlar onların doğup büyüdükleri ve yaşadıkları ve şehrin takımını tutması açısından da katkı sağlıyor. Başkanlar makam ziyaretlerinde de genç ve küçük misafircilerine Konyaspor forması hediye ediyor.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

BU ŞEHİRDE YAŞAYAN HERKES KONYASPOR'LA GURUR DUYMALI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı konuşmalarda da Konya’nın en önemli markalarından birisinin Konyaspor olduğunu sürekli vurgulayarak, “Şehirde özellikle genç yaştaki çocuklarımızın üzerinde diğer takımların formasını gördüğümüzde hemen arabanın arkasından çıkartıp onları Konyasporlu yapıyoruz. Bu durum şehir bilinci ve şehir kimliği açısından çok önemli. Bu şehirde yaşayan herkesin öncelikle Konyasporlu olması lazım. Bunun için hep birlikte şehri yeşil beyaz renklerle her manada donatmamız lazım. Bu şehirde yaşayan herkesin Konyaspor ile gurur duymasını, Konyaspor ile birlikte yaşamasını ve Konyaspor ile birlikte mutlu olmasını istiyoruz” şeklinde görüş belirtiyor.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7-001.jpg

8.jpg

7.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

Başkanlar bugüne kadar binlerce çocuğa Konyaspor forması dağıttı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.