Başkanlar Konya'da yürüyüşe katılacak!

Başkanlar Konya'da yürüyüşe katılacak!
Konya'da düzenlenecek Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Torku Konyaspor B

Konya, 7-17 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenlerine hazırlanıyor. Kentte Şeb-i Arus törenleri hazırlıkları sürerken, bir başka heyecan ise Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak derbi.

Pazar günü akşam 19'da Torku Arena'da karşılaşacak iki dev takımın maçı öncesi Şeb-i Arus törenleri nedeniyle, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Sevgi ve Hoşgörü yürüyüşüne katılacak.

Başkanlar, Sevgi ve Hoşgörü yürüyüşüyle dostluk mesajı verecekler.

Törenler pazar günü, Mevlana Celaleddin Rumi ile Şemsi Tebrizi'nin buluştuğu Alaaddin Tepesi yakınlarındaki kandilin uyandırılmasıyla başlayacak. Ardından, aynı yerden Mevlana Müzesi'ne kadar Sevgi ve Hoşgörü yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Yürüyüşe başkanların yanı sıra, Konya protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.