Başkanlardan Ramazan mesajları

Başkanlardan Ramazan mesajları
Belediye başkanlarından ramazan ayı mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan ayının gelişi vesilesiyle mesaj yayımladı.

Ramazan'ın rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğuna dikkati çeken Altay, "Bu mübarek ay vesilesiyle mahzun gönüllere şefkatle dokunalım. Kırgınlıklara, dargınlıklara son verelim. Büyüklerimizle ve yakınlarımızla hasbihal edip hal ve hatırlarını sormayı, onlarla ilgilenmeyi ihmal etmeyelim. Çocuklarımızın ellerinden tutup teravih namazlarına gidelim, onları hediyelerle mutlu edelim " ifadesini kullandı.

350089.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ramazan'ın önemli bir ay olduğunu vurguladı.

Pekyatırmacı, bu ayda sabrın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Güzelliklerle dolu olan rahmet ve mağfiret ayında, kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini, bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hakim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını Yüce Allah'tan diliyorum. Bu mübarek ayın ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum"

404456.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.