Başkanlık için ilk ciddi aday çıktı

Başkanlık için ilk ciddi aday çıktı
7 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek olan Konyaspor Olağan Genel Kurul öncesi Erkan Genç adaylığını açıkladı.

7 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek olan Konyaspor Olağan Genel Kurul öncesi Erkan Genç adaylığını açıkladı.

Cuma günü gerçekleştirilecek olan Konyaspor Olağan Genel Kurulu ile ilgili Erkan Genç, iş insanları Ömer Korkmaz, Hüseyin  Polat, Erhan Gökmen ve Adem Bulut'un da aralarında olduğu ekip ile aday olduğunu açıkladı.


YÖNETİME TALİBİZ
Konyaspor Başkan adayı Erkan Genç, “2019-2020 futbol sezonunu acısıyla tatlısıyla geride bırakmış bulunuyoruz. Şehrimizin en önemli marka değerlerinden olan Konyaspor’umuzun geçmişte yaşadığı sportif başarılardan son yıllarda uzak kalması her Konyaspor taraftarı gibi bizleri de ziyadesiyle üzmektedir. Mevcut yönetim tarafından, 07.08.2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Konyaspor Olağan Genel  Kongresinde, tekrar aday olunmayacağı açıklanmıştır. Ancak devamında yapılan açıklamalar, Konya şehrinde ve  Konyaspor taraftarında bir kaygıya ve endişeye sebep olmuştur. Şehrimizin en önemli marka değerlerinden olan Konyaspor’umuzun hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağı ve kulübümüze hizmet etmek için çok değerli insanların ellerini  taşın altına sokacaklarından kimsenin şüphesi olmasın.  Bu doğrultuda, şehrimizin önemli iş insanları Ömer Korkmaz, Hüseyin  Polat, Erhan Gökmen ve Adem Bulut'un aralarında bulunduğu, kulübümüze hak ettiği değeri tekrar kazanması  amacıyla hareket edecek ekibimizle Konyaspor yönetimine talip olduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla bildiririz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.