Başkent ziyaretinde Hüyük'ün DSi yatırımları ele alındı

Başkent ziyaretinde Hüyük'ün DSi yatırımları ele alındı
Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, ziyaret ettikleri DSİ Genel Müdürlüğünde ilçenin DSİ yatırımlarının ele alındığını bildirdi

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, ziyaret ettikleri DSİ Genel Müdürlüğünde ilçenin DSİ yatırımlarının ele alındığını bildirdi.

Çiğdem, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini belirtti.

DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız'a makamında gerçekleştirdikleri ziyarette, Hüyük ve ilçeye bağlı mahallelerinde devam eden ve hayata geçirilmesi talep edilen projelerin ele alındığını belirten Çiğdem, şunları kaydetti:

"Hüyük ilçemizde yürütülen DSİ projelerini konuşarak istişare ettik. Bu kapsamda, Değirmenaltı ve Pınarbaşı göletlerimizi 2021 yılı yatırım programına aldırdık. Hüyük ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun. DSİ Genel Müdürümüze ilçemize verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretten dolayı ayrıca bölge milletvekilimiz Gülay Samancı Hanımefendiye de ilçem adına şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.