Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından
NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Akdağ: "İlk devre açılan farktan sonra toparlanamadık"- Torku Konyaspor Başantrenörü Bekir: "Bu galibiyetle önemli iş yaptık. İyi oynayıp maçı kazandık"

ESKİŞEHİR (AA) - NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Cem Akdağ, Torku Konyaspor'a 89-68 yenildikleri maça ilişkin, "İlk devre açılan farktan sonra toparlanamadık" dedi.

Akdağ, yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor'un ligin iyi ekiplerinden olduğunu vurguladı.

Konuk ekibin, çok organize ve iyi bir takım olduğunu ifade eden Akdağ, şöyle konuştu:

"İlk devre açılan farktan sonra toparlanamadık. Üçüncü periyotta çok enerji harcadık. Yüzde 57 gibi şut yüzdesiyle oynadılar. Onlara agresif savunmayla mani olmaya çalıştık. Zorlu takımlarla karşılaşıyoruz. Bir an önce bir maç kazanmayız. Kaybettikçe moraller bozuluyor. Önümüzdeki iki-üç haftadan sonra daha iyi bir hale geleceğiz."

NSK Eskişehir Basket'in oyuncusu Okan Bostancı da sahalarında maç kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

- Torku Konyaspor cephesi

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir ise bu sezonun başında NSK Eskişehir Basket'in kendilerinin önemli rakiplerinden biri haline geldiğini bildirdi.

Eskişehir'de aldıkları galibiyetin önemine değinen Bekir, "Bir avantaj sağladık. Hedeflerimiz doğrultusunda ligde kalmayı istiyoruz. Bu galibiyetle önemli iş yaptık. İyi oynayıp maçı kazandık. NSK Eskişehir Basket'e başarılar" diye konuştu.

Torku Konyasporlu oyuncu Mesut Ademoğlu da galibiyetten büyük mutluluk duyduğunu vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.