Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan:- "Bugünkü maçın final bölümündeki hikaye, kazanan bir takımla, kazanmayı zorlayan bir takımın mücadelesiydi"- Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Çıvgın:- "Maçın sonunda biraz daha akıllı oynasaydı

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nin 17. haftasında sahasında Demir İnşaat Büyükçekmece'ye 85-88 mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, üçüncü periyot dışında iki takımın da inişli çıkışlı bir basketbol sergilediğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, atanın kazandığı bir maç olduğunu dile getirerek,"Son haftalardaki hastalığımız, maçın ilk periyoduna rakibimize 15-20 sayı avans vererek başlıyoruz. Buradan gelerek maç kazanmak kolay değil. İlk periyot hariç ben gayet memnunum. Bugünkü maçın final bölümündeki hikaye, kazanan bir takımla, kazanmayı zorlayan bir takımın mücadelesiydi. Biz sanırım bu baskıyı üstümüzde hissediyoruz" ifadelerini kullandı.


- Demir İnşaat Büyükçekmece cephesi

Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın, kendileri için ikinci yarının başlangıcının çok zor olduğunu kaydetti.

Perşembe gününe kadar sakat ve hasta oyuncularının olduğunu dile getiren Çıvgın,"Maça her şeye rağmen iyi başladık. Maçın sonunda biraz daha akıllı oynasaydık son topa kalmadan kazanabilirdik. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un mücadelesini takdir ediyor ve onlara başarılar diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.