Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Orduspor Başantrenörü Deringöl:"Tek antrenmanla bu kadar mücadele edebildik ve bir maç daha kaybettik"- Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı:"Ligde bir hedefimiz var ve o hedef için de kaybetmememiz gereken bir maçtı"

ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Abdullah Gül Üniversitesi'ne 88-66 yenilen Orduspor'un başantrenöru Levent Deringöl, sergiledikleri performansın galibiyet için yeterli olmadığını söyledi.

Deringöl, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü oynadıklarını ve alınan sonuçtan dolayı üzgün olduklarını belirtti.

Abdullah Gül Üniversitesi maçına iyi hazırlanamadıklarını aktaran Deringöl, "Sıkıntılarımız var. Bir idmanla maça çıktık. İki haftadır antrenmansızız. Bunların dışında, Brezilyalı oyuncumuz Santos gelmedi. Üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Tek antrenmanla bu kadar mücadele edebildik ve bir maç daha kaybettik" diye konuştu.


- Abdullah Gül Üniversitesi cephesi


Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Orduspor'un içinde bulunduğu sıkıntılı dönemin, kendilerine avantaj sağladığını kaydetti.

Kendilerini düşündüren bir deplasmanda galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirten Avcı, "Ligde bir hedefimiz var ve o hedef için de kaybetmememiz gereken bir maçtı. Sonuçtan mutluyuz. Çok iyi basketbol oynamadık ama oyuncularımızdan verim aldığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.