Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Beşiktaş Başantrenörü Buharalı: "Fenerbahçe gibi bir takıma karşı, kendinizden çok hücuma izin verirseniz kaybedersiniz"- Fenerbahçe Başantrenörü Dikeoulakos: "Savunmadaki amacımız Pondexter'ı durdurmaktı"

İSTANBUL (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 20. haftasında Fenerbahçe'ye 78-71 mağlup olan Beşiktaş'ın başantrenörü Ömer Buharalı, mücadelede gerekli sertliği gösteremediklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Buharalı, rakiplerine çok fazla hücum ribaundu verdiklerini vurgulayarak, "Hücum gücü bu kadar yüksek bir takıma karşı bu kadar fazla hücum ribaundu vermemeliydik. Fenerbahçe bizden fazla hücum etti. Bulduğumuz savunma kaynaklı sayılarla oyunu dengelesek de verdiğimiz hücum ribauntlarıyla fark yeniden açıldı. Fenerbahçe gibi bir takıma karşı, kendinizden çok hücuma izin verirseniz kaybedersiniz" ifadelerini kullandı.


- Fenerbahçe cephesi


Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, çok iyi bir takım olduklarını söyledi.

Liglere iki hafta ara verildiğini hatırlatan ve sadece iki gündür beraber çalıştıklarını belirten Dikeoulakos, "Buna rağmen maça enerjimizi koyduk. Savunmadaki amacımız Pondexter'ı durdurmaktı. Bunu başaramasak da diğer oyuncuları durdurduk. Çünkü bir oyuncunun bizi yenemeyeceğini biliyorduk. Üçüncü çeyrekte bir dönem konsantrasyonumuzu kaybetsek de toparlandık ve maçı kazandık" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.