Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "Play-off hedefi için bu maçı kazanmak istiyorduk ama karşılaşmaya kötü başladık ve bir türlü toparlayamadık" - Banvit Başantrenörü Ernak: "Uşak deplasmanında eksik oynadık buna resmen önemli bir maçı kazandık"


UŞAK (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde sahasında Banvit'e 80-64 mağlup olan Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, karşılaşmaya kötü başladıklarını ve istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bulkaz, Uşak halkından desteklerini arttırmalarını isteyerek, "Play-off hedefi için bu maçı kazanmak istiyorduk ama karşılaşmaya kötü başladık ve bir türlü toparlayamadık. Banvit'i tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlara iyi çalışarak, kazanmayı hedefliyoruz. Sahamızda oynadığımız maçlarda Uşak halkından desteklerini arttırmalarını istiyorum. Sahamızda kazanacağımız maçlar play-off'a kalmamıza yetecektir" diye konuştu.


- Banvit cephesi

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak ise eksik oyuncularına vurgu yaparak, önemli bir maçı kazandıklarını kaydetti.

Ernak, maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Uşak her zaman olduğu gibi çok zor bir deplasman. Planımızı maçın temposunu elimizde tutacak şekilde yaptık. Muratbey Uşak Sportif, birebir mücadeleler ve aldığı ribaunt mücadeleleriyle çok güçlü bir takım. Planımızın işlediğini maçın sonucunda gördük. Eksik oynadığımız hafta önemli bir maç kazandık. Bu nedenle oyuncularımla gurur duyuyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.