Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Özmeriç: "Oyun kurucunuz böyleyken üst düzey Galatasaray Odeabank'ı yenmenizin imkanı yok" - Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman: "Adım adım zirve takibimiz sürüyor. Sezon sonunda ilk iki takım arasında ye

ANKARA (AA) - Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç, oyun kurucularının performansı nedeniyle Galatasaray Odeabank karşısında kazanamadıklarını söyledi.

Özmeriç, Spor Toto Basketbol Ligi'nde 88-78 yenildikleri Galatasaray Odeabank karşılaşması sonrasında düzenlenen basın toplantısında, oyun kurucularının kötü oyunu nedeniyle sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını ifade etti.

Tüm hafta boyunca yüksek konsantrasyonla hazırlıklarını yaptıklarını belirten Özmeriç, "Son çeyrek skoru maçı kazanmamızı engelledi. Son periyotta takım organizasyonunu yapamadık" dedi.

Oyun kurucuları Lucas'ın çok kötü bir gününde olduğunu vurgulayan Özmeriç, "Oyun kurucunuz böyleyken üst düzey Galatasaray Odeabank'ı yenmenizin imkanı yok. Maçın sonunda toparlar diye oyuna aldık ama fark 3 sayıyken potaya değmeyen 3 sayılık atışı direncimizi kırdı. Kalan maçlarda en iyi performansımızı ortaya koymak ve ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunun için gücümüz var ama oyun kurucularımızın da 40 dakika boyunca konsantre oynaması gerekiyor" diye konuştu.


- Galatasaray Odeabank cephesi

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, kendileri açısından çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, adım adım zirve takibini sürdürdüklerini söyledi.

Maça iyi başladıklarını ve ilk yarıda istediklerini yaptıklarının altını çizen Ataman, şöyle konuştu:

"3. periyodun ortalarına doğru bire bir savunmalarda hata yaptık. Tomas ve Sanikidze'nin dış atışlarıyla oyunun kontrolünü kaybettik. Savunmacı oyuncuları oyuna alıp Davis'i pota altından, Sinan Güler'in de çembere yüklenmelerini iyi kullandık ve tecrübemizle kazanmayı başardık. Rönesans TED Ankara Kolejliler iyi bir takım ve sahasında çok etkili basketbol oynuyor. Adım adım zirve takibimiz sürüyor. Sezon sonunda ilk iki takım arasında yer almak istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.