Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Baş: "Bundan sonra hedefimiz play-off için ligi iyi bir yerde bitirmek"-Adana ASKİ Başantrenörü Artun: "Artık bizim kazanabildiğimiz maksimum maçı kazanıp takımımızı ligte tutmak en önemli gayemizdir"

HATAY (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 21. haftasında evinde Adana ASKİ'yi 71-59 yenen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ekin Baş, galibiyet için mutlu olduklarını söyledi.

Baş, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada ligin ikinci ve sondan ikinci sıradaki takımlarının karşı karşıya geldiğini belirtti.

Adana ASKİ takımının yaptıkları transferlerle ciddi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Baş, şöyle devam etti:

"Rakibimizin iyi bir kadrosu var. Sert bir maç oldu. 3 hakem arkadaş da maçı gayet iyi yönetti. Hataları oldu ama maçtan hiç kopmadılar. Adaletli yönettiklerini düşünüyorum. Biz kazandık. Adana ASKİ'nin bundan sonra fikstürde işi zor. Onlara bundan sonrası için başarılar diliyorum. Bundan sonra hedefimiz play-off için ligi iyi bir yerde bitirmektir"

Baş, haftaya İstanbul Üniversitesi ile yapacakları maçta da galibiyet almak istediklerini sözlerine ekledi.


-Adana ASKİ cephesi

Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artun ise Hatay Büyükşehir Belediyespor'un bu yıl ligin önemli işler yapan kadrolardan birine sahip olduğunu ve evinde çok zor kaybettiğini kaydetti.

Ligde kalma savaşı verdiklerini vurgulayan Artun, "Biz yine de şansımızı denemeye geldik. Bir galibiyet çıkartmaya ihtiyacımız var. Her maç bizim için önemli. Artık bizim kazanabildiğimiz maksimum maçı kazanıp takımımızı ligde tutmak en önemli gayemizdir. İnşallah bunu başaracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.