Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Mahmuti:"Dakikaları herkese paylaştırarak rahat bir galibiyet elde ettik"- Torku Konyaspor Başantrenörü Bekir:"İnşallah kısa sürede takım kadrosu eskisi gibi olur"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nin 21. haftasında sahasında Torku Konyaspor'u 90-63 yenen Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü Oktay Mahmuti, rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mahmuti, ligde bütün maçların zor olduğunu vurgulayarak, "Bu kez rahat bir galibiyet aldık. Kendi işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Rakibin eksiklerinin olması da böyle bir farkın oluşmasını sağladı. Çok beklenen bir şey değil ama güzel tarafı kendi işimizi iyi yapmış olmaktı. Dakikaları herkese paylaştırarak, rahat bir galibiyet elde ettik" ifadelerini kullandı.

Darüşşafaka Doğuş oyuncularından Metin Türen ise, agresif oynadıklarını ve sahadan galibiyetle ayrıldıklarını kaydetti.


- Torku Konyaspor cephesi


Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir, takımın enerjisinden ve oynadığı basketboldan memnun olduğunu belirtti.

Çok eksikleri olduğunu dile getiren Bekir, "Önümüzde kazanmamız gereken çok önemli maçlar var. İnşallah kısa sürede takım kadrosu eskisi gibi olur. Şu anda üç yabancıyla oynuyoruz. En azından 6 yabancı bulundurup oynadığımız basketbolun meyvesini almak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Torku Konyaspor oyuncularından Merthan Mutlu ise kaybettikleri için üzgün olduklarını ve toparlanarak önlerine bakmak istediklerini aktardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.