Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Baş:"Bugünkü karşılaşmada olduğu gibi önümüzdeki maçlarda şehrimizi en iyi şekilde temsil edip galibiyetler elde edeceğiz"- İstanbul Üniversitesi Başantrenörü Okul: "Geri dönüşü olmayan bir skorun sonunda oyuncul

HATAY (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 22. haftasında evinde İstanbul Üniversitesi'ni 87-59 yenen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ekin Baş, bundan sonraki maçlarda da hedeflerinin galibiyet olacağını söyledi.

Baş, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, bir haftada üç maç yaptıklarını ve ikisinde galip geldiklerini kaydetti.

İki güçlü takıma karşı maçlarının olduğunu ifade eden Baş, "Cumartesi günü Abdullah Gül Üniversitesi, gelecek hafta da kendi evimizde Fenerbahçe'yle karşılaşacağız. Bugünkü karşılaşmada olduğu gibi önümüzdeki maçlarda şehrimizi en iyi şekilde temsil edip galibiyetler elde edeceğiz" diye konuştu.

- İstanbul Üniversitesi cephesi

İstanbul Üniversitesi Başantrenörü Fırat Okul ise Hatay'a karşı zor bir maç olacağını tahmin ettiklerini ifade etti.

Bu karşılaşmanın hedef maçları olmadığını belirten Okul, şöyle konuştu:

"Geçen hafta Canik Belediyespor ile oynadık ve maçı kazandık. Hatay güçlü ve kuvvetli bir takım. Kazanmak için maçı iyi oynamak zorundasınız. Geçen sene Hatay'a karşı kendi evimizde oynamış ve kazanmıştık. Bugün birden potamızda 45 sayı görünce bunu çevirmek çok zor oldu. Hatay ekibi kaliteli oyunculara sahip. Geri dönüşü olmayan bir skorun sonunda oyuncularımızı fazla riske etmek istemedim. Play-off hedefimiz devam ediyor ve bu doğrultuda mücadelemize devam edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.