Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı: "İstediğimiz şeyleri yaptık ama olmadı"- Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Baş: "Galip geldiğimiz için mutluyuz"

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 23. hafta maçında Hatay Büyükşehir Belediyespor'a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi.

Avcı, 56-52 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, sahalarında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Avcı, "Ligin ikinci takımıyla oynadık. Kiminle oynadığımızın da çok farkındaydık. Müthiş gayretli oynadığımızı düşünüyorum. Çok sert bir maç oldu. Belki izlemesi keyifli değildi ama iki takım da büyük mücadele verdi. Genelde ortada bir maç oldu. İki takım arasındaki fark beceri farkı oldu. Faul atışlarından iyi yararlanamadık. Onlar daha berecikliydi. İstediğimiz şeyleri yaptık ama olmadı." diye konuştu.


- Hatay Büyükşehir Belediyespor cephesi

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş ise deplasmanda önemli galibiyete imza attıklarını belirtti.Galibiyet dolayısıyla basketbolcularını tebrik eden Baş, "İki takım da çok iyi mücadele etti. Oyunun mücadele kısmında iki takım da Avrupa seviyesindeydi. Maç çok keyifliydi. Biz her maça ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Abdullah Gül Üniversitesi'ne karşı daha da ciddi hazırlandık. Ne kadar güçlü takım olduklarını biliyorduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Hedefimizden kopmadan gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi arzuluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.