Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca:- "Özel bir takıma karşı değerli bir galibiyet aldık"- Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic:-"Son çeyreğe başlayış şeklimizle rakibimizin galibiyetine yardım ettik"

İZMİR (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe'yi 86-81 yenen Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca, özel bir takıma karşı değerli galibiyet aldıklarını söyledi.

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Türkiye'de son dönemde arka arkaya yaşanan terör olaylarının herkesi derinden etkilediğini kaydetti.

Müsabakada 3 yabancı ile oynamak zorunda kaldıklarını kaydeden Sarıca, "Buna rağmen çok akıllı oynadık. Hafta içinde çalıştığımız gibi 3 uzunla oynayarak ribauntları domine ettik. Saha içi isabetimiz de çok yüksekti. Çok özel bir takıma karşı değerli bir galibiyet aldık. Fenerbahçe'ye Final Four'da başarılar diliyorum." dedi.

Sarıca, Lazeric Jones'un sakatlığının ardından oyun kurucu mevkisine bir oyuncu takviyesi yapmaları gerektiğini belirterek, "Ancak yönetimde olan dalgalanmalar nedeniyle kimse ile görüşemedik" diye konuştu.


- Obradovic'in görüşleri


Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ise Pınar Karşıyaka'yı tebrik ederek, rakiplerinin büyük bir istekle oynadığını ve kazanmayı hak ettiğini söyledi.

Ribaunt savaşını Pınar Karşıyaka'nın kazandığını kaydeden Obradovic, "Biz sadece 18 ribaunt alırken, rakibimiz 16 hücum ribaundu aldı. Son çeyreğe başlayış şeklimizle rakibimizin galibiyetine yardım ettik. Bir kez daha rakibimizi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Obradovic, maç içinde sakatlanan Vesely'nin, doktorun sakıncalı bulması üzerine kalan bölümde forma giymediğini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.