Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Banvit Başantrenörü Ernak:"Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz rakibe karşı net bir galibiyet aldık"- Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Özmeriç: "Banvit’in yaptığı agresif savunma gerçekten direncimizi çok çabuk kırdı"

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi’nde sahasında Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 92-70 mağlup eden Banvit’in başantrenörü Selçuk Ernak, " Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz rakibe karşı net bir galibiyet aldık" dedi.

Ernak maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, net bir skorla kazandıkları bir maç olduğunu belirterek, tüm oyunculara oynama fırsatı verdiklerini söyledi.

Sonuçtan memnun olduklarını ifade eden Ernak, şunları kaydetti:

"Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz bir rakibe karşı net bir galibiyet aldık. Sadece oyuncularımızın üst düzeyde mücadele etmesi değil aynı zamanda farklı özellikleriyle de ön plana çıkmaları bizi ziyadesiyle memnun etti. Çünkü ligin üst sıralarındaki takımlarla deplasmanda maçımız var. Bu iyi ve geniş kadrolara karşı başka özelliklerimizi keskinleştiremezsek onlarla rekabet etmemiz mümkün olmaz. Dolayısıyla daha fazla katma değer yaratarak, daha fazla sinerji yaratmaya çalışarak açıklarımızı bundan sonraki maçlarda kapatmaya gayret edeceğiz."


- Rönesans TED Ankara Kolejliler cephesi


Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç ise maçta iyi mücadele sergileyemediklerini belirtti.

Özmeriç, şöyle konuştu:

"Buraya bir çıkış yakalamak için gelmiştik ama Banvit’in yaptığı agresif savunma gerçekten direncimizi çok çabuk kırdı. Maçın birinci dakikasından itibaren hiçbir şekilde oyunun hiçbir anında hak edecek, maç kalitesini yükseltecek davranışta hiçbir oyuncumuz bulunmadı. Sezon başından beri ilk defa bu kadar düşük mücadele, bu kadar düşük istek olan bir görüntü çizdik."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.