Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Türk Telekom Başantrenörü Bıyıktay: - "Bundan sonra da aynı istekle devam edeceğiz" - Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic: - "Seyir açısından güzel bir maç olsa da oyunu istediğimiz gibi kontrol edemedik"

ANKARA (AA) - Türk Telekom Başantrenörü Burak Bıyıktay, oyuncularını sergilediği istekli oyun nedeniyle tebrik ederek, bundan sonra da aynı istekle devam edeceklerini söyledi.

Bıyıktay, Spor Toto Basketbol Ligi'nde 89-87 yenildikleri Anadolu Efes maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi mücadele ettiklerini ancak kazanmaya yetmediğini belirterek, "Maçı alma noktasına kadar getirdik. 3 sayı öndeyken faul yapmayı atladık. Yapsak belki de kazanan taraf biz olacaktık." dedi.

Maçta kritik düdükler olduğunu iddia eden Bıyıktay, "Harris'in çaldığı top sonrasında hatalı yürüme çalındı. Normalde Harris rakibin ayağında takıldı, orada faul verilmeliydi. Pozisyonu tekrar izlemek istiyorum. Yine de iyi mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum. Bundan sonra da aynı istekle devam edeceğiz." diye konuştu.


- Anadolu Efes cephesi


Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, ilk periyot hariç oyunu kontrol edemediklerini dile getirdi.

Özellikle 3 ve 4. periyotlarda rakibin yaptığı alan savunmasında 19 şut kullanmalarına karşın 6 tanesini sayıya çevirdiklerini vurgulayan Ivkovic, şunları söyledi:

"Bu da kontrolü elimize alamama nedenlerimizden bir tanesiydi. Eğer Saric'in uzaklardan attığı 3 sayılık basket olmasa belki de bu akşam kaybetmiştik. Seyir açısından güzel bir maç olsa da oyunu istediğimiz gibi kontrol edemedik. Avrupa kupalarında oynayan takımlar genelde kendi liglerine konsantre olmamama sorunu yaşıyor. Bu akşam biz de aynı sorunu yaşadık. Türk Telekom iyi mücadele etti. Onlara kalan maçlarda başarılar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.