Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "Oyuncularım maçın başından sonuna kadar çok iyi oyun ortaya koydu"

UŞAK (AA) - Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, Pınar Karşıyaka'yı 79-72 mağlup ettikleri maçta, oyuncularının baştan sona çok iyi oyun ortaya koyduğunu bildirdi.

Ozan Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, play-off hedefinde evlerinde oynadıkları her maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Pınar Karşıyaka karşısında galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Bulkaz, "Oyuncularım maçın başından sonuna kadar çok iyi oyun ortaya koydu." dedi.

Muratbey Uşak Sportif oyuncusu Can Korkmaz ise play-off açısından çok önemli bir maçı kazandıklarına dikkati çekerek, "Maça tutuk başladık ama sonradan üstün taraf biz olduk. Ritmi yakalayarak, maçın sonunda güzel bir galibiyet aldık. Hedefimiz, maç kaybetmeden play-offa adım adım ilerlemek." diye konuştu.

- Pınar Karşıyaka cephesi

Pınar Karşıyaka'nın başantrenör yardımcısı Servet Özçınar ise Uşak Sportif'in üstün oyunla galip geldiğini ifade etti.

Rakiplerini galibiyetleri nedeniyle tebrik eden Özçınar, "Maçta üzücü olaylar yaşandı. Maalesef böyle olaylar yaşanabiliyor. Önümüzdeki TED Koleji maçına odaklanıp, play-offta yerimizi korumak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyaka oyuncusu Kenan Sipahi ise üç sayılık atışlarda üstünlük sağlayan rakiplerinin, maçı kazandığını anlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.