Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca:"Seyircisiz, sessiz sedasız oynamak herkes için zevksiz ama kazanmamız gereken maçı galip tamamladık"- Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Özmeriç:"İyi bir takım olduğumuzu söylüyorum ama bunu sahada göstermem

İZMİR (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 90-79 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Seyircisiz, sessiz sedasız oynamak herkes için zevksiz ama kazanmamız gereken maçı galip tamamladık." dedi.

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, play-off için çok sayıda adayın olduğu ligde iyi bir oyundan sonra önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Net bir galibiyet aldıkları için memnun olduğunu ifade eden Sarıca, şunları kaydetti:

"Seyircisiz, sessiz sedasız oynamak herkes için zevksiz ama kazanmamız gereken maçı galip tamamladık. Play-off matematiksel olarak kesinleşmedi belki ama yerimiz daha rahat diyebiliriz. 2 yabancı oyuncu eksik oynuyoruz. Oynayan her oyuncu yeterli çabayı gösteriyor. İlk hedefimiz play-off'u matematiksel olarak kesinleştirmek."

Sarıca, henüz Türkiye'ye dönmeyen Juan Palacios'un oynayabilecek düzeyde olmadığını belirterek, "Oynayabileceği konusunda çok umutlu değilim, 3 ayı aşkın süredir dışarda kaldı, ne kadar sürede form tutacak belli değil. Oyun kurucu konusunda da bir gelişme yok." ifadelerini kullandı.


- Rönesans TED Ankara Kolejliler cephesi


Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç ise maçın kafa kafaya geçmesini beklediğini ancak böyle olmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Rakibi yakalamak için efor sarf ettik. Üst üste aldığımız mağlubiyetlerin psikolojisi maçların kırılma anlarında bize öne geçme şansı tanımadı. Ligde 6 maç kaldı. İyi bir takım olduğumuzu söylüyorum ama bunu sahada göstermemiz gerekiyor. Takımın layık olduğu yerde ligi bitireceğini düşünüyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.