Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak: ''Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Evimizde kaybetme lüksümüz yok''- Torku Konyaspor Başantrenörü Bekir: ''İyi mücadele ettik. Karşılaşmayı son ana kadar başa baş götürdük"

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi 24. hafta karşılaşmasında Torku Konyaspor'u 92-90 yenen Banvit'in başantrenörü Selçuk Ernak, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ernak, Torku Konyaspor'un güçlü bir takım olduğunu belirterek, ''Bandırma'ya tam kadroyla gelip, iyi bir mücadele örneği verdiler. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Evimizde kaybetme lüksümüz yok. Oyuncularımı kutluyorum.'' diye konuştu.

Rakiplerinin, 16 üçlük attığını ve çok istekli oynadığını dile getiren Ernak, şunları söyledi:

''Eksik bir kadroyla mücadele ediyoruz. İkinci yarıda daha iyi oynadık. Maçın bitimine çok az süre kala ve üç sayı öndeyken, rakip oyuncuya yaptığımız taktik faulü hakem nedense çalmadı. Bu maçta en büyük kazançlarımızdan biri de 1 yıllık sakatlığının ardından Can Maxim Mutaf'ın yeniden takımımızda yer alması ve başarılı oyunuyla galibiyetimize önemli katkı sağlamasıydı. Şimdi önümüzdeki hafta deplasmanda Galatasaray Odeabank ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz.''


- Torku Konyaspor cephesi


Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir, Banvit karşısındaki mücadelelerinin galibiyet için yeterli olmadığını belirtti.

Bekir, Banvit önünde başarılı bir oyun sergilediklerini aktararak, ''İyi mücadele ettik. Karşılaşmayı son ana kadar başa baş götürdük. Biz de kazanabilirdik ama Banvit galip geldi. Rakibimizi kutluyorum.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.