Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Orduspor Genel Koordinatörü Yamakoğlu: - "Maalesef buraya kadarmış. Ligden düşmemek için sonuna kadar uğraştık ama olmadı"- Basketbolu Geliştirenler Derneği Başantrenörü Uğuz: - "Orduspor çok şansızlık yaşadı. Çıkıp oyunumuzu oynadık ve kazandık"

ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 26. ve son hafta maçında Basketbolu Geliştirenler Derneği'ne sahasında 86-59 yenilen ve küme düşen Orduspor'un genel koordinatörü Oktay Yamakoğlu, ligde kalabilmek için çok uğraştıklarını ancak başarılı olamadıklarını ifade etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yamakoğlu, tamamlanan normal sezonda 26 maça çıktıklarını, bu maçlarda 22 farklı kadroyla mücadele verdiklerini söyledi.

Sezon boyunca birçok oyuncuyu başka takımlara kaptırdıklarını anlatan Yamakoğlu, "Biz ligde kalmayı çok istedik ama olmayınca da olmuyor. Yapacak bir şey yok. Hem ligin adı zedelenmesin hem de Orduspor ceza almasın diye genç oyuncularla maçlara çıktık. Maalesef buraya kadarmış. Ligden düşmemek için sonuna kadar uğraştık ama olmadı. Bundan sonra genç oyuncular devam edecektir." diye konuştu.

Ordu'nun basketbol altyapısına sahip olduğuna dikkati çeken Yamakoğlu, "Orduspor'un bu sezon düşmemesi gerekiyordu ama yaşananlar ortada. İnşallah seneye bu takım yeniden düştüğü lige geri dönecektir. Buna olan inancımız tam." değerlendirmesinde bulundu.


- Basketbolu Geliştirenler Derneği cephesi


Basketbolu Geliştirenler Derneği Başantrenörü Aydın Uğuz, normal sezonun son maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Rakiplerinin durumunu bildiklerini anlatan Uğuz, "Orduspor çok şansızlık yaşadı. Bizim de burada oynayıp bitirmemiz gereken bir maçtı. Çıkıp oyunumuzu oynadık ve kazandık. Rakibimizde genç oyuncular vardı. Onlar için de çok güzel bir tecrübe olduğunu düşünüyorum. Orduspor'a bundan sonrası için başarılar dilerim." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.